Thai massasje kristiansund sex ålesund

thai massasje kristiansund sex ålesund

Denne gangen var det innehaveren selv som gjorde jobben. Hun er en middels pen thaidame, ca. Samme dame som drev Orchid i Ålesund for et par år siden.

Behandlingen foregikk på en massasjebenk i et lite avlukke like ved resepsjonen. Massasjen var ganske bra, og jeg var fornøyd da jeg forlot stedet. Jeg har tidligere beskrevet beliggenheten som "like ved McDonalds og Biltema". Det stememr ikke helt lenger for Biltema har flyttet.

Men like ved McDonalds er fortsatt riktig. Går du rundt McDonalds-bygget finner du og inngangen til Orchid. Noen som har noe nytt om de lokale massasjesjappene da? Er det noen av de i Ålesund som kan friste med noe utenom A4? Send meg svar på PM. Ser det har åpnet et nytt etablissement med Thaimassasje i sentrum av Gjestsund, i gågata ned mot Kaibakken.

Var reportasje i lokalavisa. Godt voksne alle sammen så det ut til. Så ikke særlig pene ut, men kan jo levere bra saker likevel Jeg har ikke vært der enda, men håpe rå få besøkt de i løpet av høsten.

Noen av damene fortalte til avisa at de hadde drevet med massasje i Sunndal, på Sunndal Hotell. Noen som har erfaringer med de derfra? Nå har jeg vært på det nye stedet i Gjestsund sentrum. Fikk en bra massasje og god service. Et minus er at de bare har båser som er adskilt med tynne forheng som ikke en gang dekker helt innsynet til båsen. Hun som masserte med fortalte meg imidlertid at de og har et lukket rom i etasjen under.

Kanskje jeg bør be om å få det neste gang. Sabiland massasje med nyåpnet privat filial i Ålesund. Noen som har prøvd? Tenker besøke beste uke. Ser det plutselig er lys i lokalet rett over gata for Rica Parken igjen, så spørst om der er de holder til. Jeg hadde igrunn tenkt å ringe i dag, men endte med å satse på Aurora Andre som har vært og besøkt thaien?

Onkel politi i Ålesund leser her. Kort sagt ikke noe sjakktrekk å skrive åpent her. Se tidligere innlegg om dette forummet. Hvorfor har bynavnet Kristiansund konsekvent blitt omdøpt til Gjestsund i denne tråden?

Er det fordi de er så gjestfrie der? Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar. Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Har du allerede en konto? Logg inn for å følge dette    Følgere 2. Forrige 1 2 Neste Side 1 av 2. Skrevet Oktober 29, Ålesund Her er det et bra utvalg. Samme lokalet som tidligere het Orchid Thai Massasje Hyggelig og godt voksen thaidame. Molde For et par år siden åpnet det et sted som heter Bangkok Massasje i Storgata, midt i byen. Gjestsund Jeg har vært et par ganger hos en godt voksen thaidame i bydelen Nordlandet. Del dette innlegget Lenke til innlegg. Skrevet November 8, Skrevet Desember 16, Skrevet Desember 17, Finnes det noen oppdatering om thaidama i Gjestsund?

Skrevet Desember 30, Skrevet Januar 18, Jeg har enda ikke vært der så jeg vet ikke noe om hva de tilbyr. Skrevet Mai 10, Jeg skal ikke dit igjen for massasje, men kanskje prøve maten en gang? Skrevet August 6, Ny oppdatering om Gjestsund og Molde lenge siden jeg har prøvd noe i Ålesund Gjestsund: Nærmere detaljer kan fås på PM.

Massasjen foregikk på enmadrass på gulvet. Hun maserte middels bra, men ganske pirrende. Skrevet November 6, Er det noen som har en oppdatering fra Ålesund? Skrevet Desember 6, Skrevet Februar 7, Noen som har prøvd denne? Skrevet Februar 13, Skrevet September 4, Kan signere det som herren over skriver om denne omreisende frøkna.

Hadde hun klart å gire ned noen hakk før the grand final så hadde det vært langt bedre. Men nå er hun reist avgården Skrevet September 18, Skrevet Oktober 2, Skrevet Oktober 9, Skrevet Oktober 10, Se under klinikker på RE, ligger annonse. Skrevet Oktober 11, Skrevet April 22, Ny oppdatering om Gjestsund og Molde lenge siden jeg har prøvd noe i Ålesund     Gjestsund: Har du noe budskap i innlegget ditt, jakob? Skrevet April 26, Skrevet Mai 29, Opprett en konto eller logg inn for å kommentere Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar Opprett konto Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

De vil nok finne en kjøper eller to og se etter bakmenn. Politiet vil ikke ende tomhendte for å si det slik. Trodde det var allment kjent at thai-massasjestudioer gjerne tilbyr slikt Selv ville jeg ikke gått et slikt sted. Men jeg vedder for at dama di vet mer enn du tror men ser gjennom fingrene med det nå, fordi hun selvfølgelig knuller en mye kjekkere mann med mye større pikk bak din rygg. Kvinner skjønner slikt ser du ,mister respekten for fyren og finner en annen imens du kan betale regningene.

So much for en simpel massaje haha! Ja, for alle thaidamer er prostituerte, og "alle" vet at thaimassasje bare betyr en ting. Du kan evt anmelde for prostitusjon hvis du ønsker å gjøre noe -AnonymBruker Anonymous poster hash: Jeg har 2 damer og en til som jeg holder på med av og til.

Det ser ikke ut til at noen av de vet om hverandre, hva har du å si til det? Hadde jeg vært en seriøs thai-massøse så hadde jeg heller prøvd å få jobb på et etablert norsk massasjeinstitutt, hvor ekstratjenester ikke er forventet. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account?

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Utsatt for "happy ending" på massasje studio.

Sign in to follow this    Followers 1. Utsatt for "happy ending" på massasje studio. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted June 27, Hei Jeg var for andre gang på et massasje studio "thai" utgave. Før hun spør "skal jeg hjelpe til med den" Er jeg nå usant for "happy ending" Jeg sa pent nei takk, da hun sa at det gjorde henne ikke noe om den var i den tilstanden. Da jeg ikke har vært utsatt for den situasjonen før..

Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Du kan evt anmelde for prostitusjon hvis du ønsker å gjøre noe   -AnonymBruker Anonymous poster hash: Report post  ·  3. Jeg formulerte meg litt dårlig der nok ja. Report post  ·  4. Å gjøre slikt er selvsagt ikke bra, men for din del så er det vel ikke noe problem.

Din massøse var proff i forhold. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8.

Ja, for alle thaidamer er prostituerte, og "alle" vet at thaimassasje bare betyr en ting. Du kan evt anmelde for prostitusjon hvis du ønsker å gjøre noe -AnonymBruker Anonymous poster hash: Jeg har 2 damer og en til som jeg holder på med av og til. Det ser ikke ut til at noen av de vet om hverandre, hva har du å si til det?

Hadde jeg vært en seriøs thai-massøse så hadde jeg heller prøvd å få jobb på et etablert norsk massasjeinstitutt, hvor ekstratjenester ikke er forventet. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Utsatt for "happy ending" på massasje studio. Sign in to follow this    Followers 1. Utsatt for "happy ending" på massasje studio. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted June 27, Hei Jeg var for andre gang på et massasje studio "thai" utgave.

Før hun spør "skal jeg hjelpe til med den" Er jeg nå usant for "happy ending" Jeg sa pent nei takk, da hun sa at det gjorde henne ikke noe om den var i den tilstanden. Da jeg ikke har vært utsatt for den situasjonen før.. Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Du kan evt anmelde for prostitusjon hvis du ønsker å gjøre noe   -AnonymBruker Anonymous poster hash: Report post  ·  3. Jeg formulerte meg litt dårlig der nok ja. Report post  ·  4. Å gjøre slikt er selvsagt ikke bra, men for din del så er det vel ikke noe problem.

Jeg tok en behandling der det nå heter Syam Thai Massasje. Samme lokalet som tidligere het Orchid Thai Massasje. Hyggelig og godt voksen thaidame. Middels bra masasje til vanlig pris. Smilte likevel da jeg gikk ut De to stedene som ligger i en sidegate til Kippervikgt. Alle de tre nevnte stedene ser seriøse og bra ut. I tillegg er det enda en lignende "salong" rett over gaten fra hovedinngangen til Hotell Parken. Det stedet vet jeg ikke noe om, men det og ser bra ut fra utsiden.

For et par år siden åpnet det et sted som heter Bangkok Massasje i Storgata, midt i byen. Jeg har ikke vært der, men en kompis av meg ringte og spurte hvilke tjenester de tilbød.

De ble sinte og la på da han gikk litt langt i sine spørsmål. Men kan jo være bra massasje da Orchid, som tidligere var i Ålesund, har nå flytet til Molde. Da de var i Ålesund var det et sted en kunne anbefale.

Jeg vet ikke hva de tilbyr nå når de har flytet til Molde, men det er samme dame som driver stedet som når de var i Ålesund. Jeg har snakket med en ansatt på Orchid på tlf, og hun fortalte at de holdt til i Fannestrandvg. Jeg håper å få prøvd det stedet om ikke så lenge. Jeg har vært et par ganger hos en godt voksen thaidame i bydelen Nordlandet. Hun holder til i et bolighus der hun har innredet et fint massasjerom. Bra og hard massasje, men trusa må være på hele tiden!

Jeg hadde tidligere kontakt med og en del besøk til Vet ikke om hun er aktiv nå. Skal undersøke litt og oppdatere dersom jeg får ny info om henne. Var der for et par dager siden. Ser ut som Bangkok Massasje har pakket sammen.

I alle fall har de tatt bort Logo og tlf-nr som de tidligere hadde i vinduene i 2. Kanskje de har skiftet lokaler? Noen fra Molde som kan oppdatere? En venn av meg var på Orchid i Molde for noen dager siden. Han syntes massasjen var dårlig. Avslutningen var og helt ordinær i følge ham Hvis du sikter til hun jeg nevnte som tidligere var aktiv på massasjefronten mm Ikke møtt henne på lenge. Prøvd å få tak i i henne på tlf nå i desember, men hun svarer ikke.

Fant en ny Thai-Massasje i Molde for noen dager siden. Ser ut som den holder til i samme lokaler som thai-restauranten som ligger i Romsdalsgata. Rett over gata for den lille Bunnpris-butikken. Står plakat med reklame for div tradisjonelle massasjeformer på fortauet utenfor restauranten. Tyder på at det er et eller flere massasjerom i tilknytning til restauranten. Lampongs Thai Restaurant er navnet på restauranten. På massasjeplakaten står det Sabai Massasje.

Postadressen til stedet er Godtfred Lies Plass 1, men den adressen er forvirrende. I praksis ligger stedet i Romsdalsgata. Nå har jeg vært og besøkt restaurantmassasjen i Romsdalsgata i Molde.

Først går du inn i en relativt stor thai-restaurant. Lampong Midt inne i restaurantlokalet er det ei dør det det står massasje. Innenfor døra er det ei trapp opp til 2. Rom i hermetegn, da det stort sett kun er forheng som er vegger. Men luftig og store lokaler. Jeg måtte sitte å vente ca. Ikke helt ideelt kanskje hvis det er kjentfolk som spiser middag der Nei, ikke noe særlig. Uten forvarsel byttet de masøse midt i timen.

Powered by WordPress and EliteThemes. Skip to content MENU er. Men fortsatt er det barer i Oslo hvor sex tilbys relativt åpent. Ikke en av disse dager som hans tidligere forhold eller registrere en sterk, så behage stemning ledig brukernes kanne prøve dagers all inclusive medlemskap tall, og ekte første runde utkastet hakke.

Posted on by Forest Foos. Finding Hookers in Oslo Many of the hookers you will meet on the streets are going to be Eastern European and there are some Africans around as well. Du endrer jobb med øyne store feilen fleste religiøse identitet som de sannsynligvis sjekket gresset er sannsynligvis sjekket. I forrige uke ringte BA flere av disse massasjeinstituttene.

thai massasje kristiansund sex ålesund Leave a comment Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Hvordan de går frem spiller vel ikke noe særlig rolle. Ikke antydning til sensuelle berøringer. Web cam sexchat thai massasje oslo sex, Tromso escort escorte. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Utsatt for "happy ending" på massasje studio. Var der for et par dager siden.

0 thoughts on “Thai massasje kristiansund sex ålesund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *