Nakene norske jenter idawulff

nakene norske jenter idawulff

Ikke helt uten å hisse seg opp da. En leser spør hva bildet med fingeren opp betyr for henne og hun svarer ydmykt følgende: Konservative moralist-feminister der altså. Vi får også svar på hva som gjør henne til feminist: Bygd opp sin egen karriere. En karriere som består av å få sponset mest mulig produkter og tjenester, alltid se perfekt ut, og gjerne la mannen ta alle diskusjoner for henne rundt i diverse kommentarfelt.

Joda, jeg syns hun har vært veldig flink til å bygge opp sin egen karriere, og ikke minst til å holde seg attraktiv for annonsører år etter år. En annen ting som har slått meg om feminisme, apropos innlegget Adina hadde etter at flere bloggere viste seg frem i bar overkropp, er denne merkelige måten å gjøre det på. Jeg vil helst slippe at det skal være naturlig for kvinner å vise pupper overalt, jeg fortrekker at mine fortsetter å være seksualiserte.

Jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som elsker å se fascinasjonen til menn hver gang de får se og klemme på de for første gang. Kunne ikke disse bloggerne heller slått et slag for feminismen ved å slutte å barbere bort kroppshåret i alle kriker og kroker? Bare la det gro? Samtidig innser jeg hvor korttenkt jeg er som tenker i disse baner, for da hadde de jo mistet masse inntekter fra disse barberhøvlene de stadig reklamerer for.

Well well, her er det ingen reklame for noe som helst som har med barbering å gjøre, så jeg bjuder på og slår et slag for feminismen selv med min e etterhvert så ubarberte legg er: Armhulene mine har forøvrig samme lengde på håret sitt.

Og lillemor da, men det skal jeg spare dere for bilde av. Det får eventuelt bli i et annet innlegg, jeg ser definitivt behovet etter at Annijor og venninnene på Bloggerne i forrige uke var nødt til å Google hvordan et kvinnelig kjønnsorgan ser ut med hår.

For ikke å snakke om den gang jeg var på heisatur til Ayia Napa og venninnene mine sørget for å ha nybarbert lillemor HVER kveld. Klikket meg inn på Martine Halvorsens blogg og la merke til et spørsmål hun fikk: Hva syntes du om at noen av gutta fra Paradise Hotel har kjøpt kampfisker og poster masse videoer om det?. Vet dere hvem dette er snakk om? Hmm, dette vet jeg ikke helt sikkert, men mener å ha lest et eller annet sted at det var en Morten som er sammen med en Sofie?

Vicky og Adina, jeg blir mer og mer nysgjerrig på dere, altså. Dere skriver saklig, velformulert, slagkraftig og morsomt, og dere er dritgode på research. Og klarer å holde en ganske høy etisk standard oppi det hele! Tipper at dere begge er godt utdannede, at dere har interessante jobber eller studier, gode og stabile vennskap, stemmer ved valg, leser bøker og av og til går i teater eller på utstilling, og at dere tar dere ei litta tur i marka innimellom.

Og så tror jeg ikke at dere har noe særlig av contouring, extensions og silikon Si bittelitt om dere selv? Litt av konseptet er at vi skal være anonyme da bloggen ikke dreier seg om oss. Kan jeg spørre om hvorfor dere ikke velger å publisere det om kjæresten til Ida Wulff? Når SE hintet om at hun hadde fått kjæreste så undersøkte dere jo veldig? Var jo samme sak med SE på den tiden, at hun ville holde det for seg selv. Kan jeg spørre dere om hvorfor dere velger og ikke skrive om kjæresten til Ida Wulff?

Når SE fikk seg kjæreste som hun ikke var klar for å vise til offentligheten undersøkte dere jo veldig? Er jo samme sak. Favoriserer dere noen bloggere? Jeg syns dette er to litt forskjellige saker da Sophie Elise selv i stor grad la opp til at leserne skulle spekulere i hvem det var. Og spekulasjoner ble det Cezinando, Thodesen og gutta i Lamatrie var bare noen av kandidatene som ble nevnt.

Første gang Ida Wulff nevnte at hun datet kjæresten sin var det som jeg forsto det mest fordi hun hadde fått skrivesperre av at hun ikke egentlig ville dele samtidig som han opptok det meste av tid og tanker.

Hun sladder også fjeset hans på de få bildene han er med på. Dere sier jo alt så riktig! Altså- dere er jo bare amazing! Tenk å skrive så treffende og så vittig!! Takk for at dere er den røsten som trengs blant all bloggegalskapen!! Vil bare starte med å si at jeg aldri legger igjen kommentarer på blogg, men dette er min TREDJE kommentar på denne bloggen! Blir her helt starstruck nå haha! Godt jeg kunne redde kvelden deres for en gang skyld, dere redder alltid min med råbra innlegg!

Har dere fått med dere AB på god morgen Norge i ganni genser til kr i dag? Var det ikke hun som skulle spare til hus? Ikke fått med meg, men dette må jeg huske å få sett senere i kveld. Det kan hende det. Hun skulle visst lage ett eget innlegg om hvordan hun hadde forklart for datteren at hun brukte så mye penger på en genser da.

Altså, selvfølgelig elsker jeg bloggen deres for gossipen, men en av hovedgrunnene til at jeg kommer tilbake hver dag er for de små glimtene inn i deres egne liv dere deler! Man trenger ingen rabattkode. Går man direkte inn på Nelly. Hmm, jeg prøvde nettopp å gå inn på Nelly. Har du fått en VIP-kode? Kanskje de har stengt det for alle andre nå? Veldig eksklusivt dette salget deres altså. Om det er en ting jeg aldri ha skjønt, så er det hvorfor jenter absolutt skal demonstrere med å slutte å shave.

Tror dere gutter bryr seg? Et ligg er et ligg uansett hår eller ikke. Jeg for min del føler meg utrolig ekkel om jeg har mye hår på både legger og lillemor som du så fint kalte det, men det er opp til meg selv å bestemme og jeg har absolutt ingen formening om hva andre jenter gjør med deres kropp.

For er ikke det hele poenget? Mygg is in the air Har de aldri sett en halvnaken nuggetspiser, eller? Skal love dere at det var litt av en opplevelse! Femtini kroner for en smoothie? For en nydelig morgen! For en crazy bloggverden, haha! Har hatt en kjempekoselig kveld. Me and my hunks i slottsparken. Jeg driter i om du vet hvor jeg bor. Klokka er over tre, og jeg burde egentlig sovet for lengst. Utad er jeg idawulff. Jeg stod foran dorullhylla og tenkte meg skikkelig godt om.

Firstprice dorullpakke til 14,90,-? Lambi dorullpakke til 37,50,-? Her kommer noen pics fra min lille crib, haha! Girl in Oslo, her sitter jeg i stuevinduet mitt og speider etter deilige naboer!

Her ser dere litt av soverommet, samt utgang til min bittelille balkong! Akkurat plass til meg, hehe! Derfor fikset jeg brownies med melis og iskald melk. Desperate Housewives er en knallbra serie, enten du likere eller ei. Haha, the new me. Bandlogoer for the world! Det kan dere lese her. Det har de ikke. Og til slutt, husk! Ida Wulff og Rafiq Charania i blogg. Det er fortsatt mange som bruker mitt gamle blogg. Vi leker ikke butikk her. Her ser dere hvor dere kan ta backup: Har hatt noen fine dager.

Her kommer noen av mine bilder fra helgen: Mine fire herlige bodyguards! Raymond, Teddy, Truls og Trond. Greit, jeg kan jo ta med meg en kjole Det vil han IKKE ha noe av.

Det verste er at jeg gleder meg til fattigdom. Jeg SKAL ha den! Jeg trenger alt fra pynteputer til tekopper!

Nakene norske jenter idawulff -

Hvor mye koster personlig trener? Ta bildet mitt som et eksempel. Jaja, det blir rett hjem til solarium. Men de siste dagene er det blitt annerledes. Når SE fikk seg kjæreste som hun ikke var klar for å vise til offentligheten undersøkte dere jo veldig? Torsdag kveld fra Nydalen, vet dere. Kunstig intelligens krever ekte valg Verdens digitale fremtid vinnes ikke uten høye mål.

Bare 50 minutter igjen! Jeg vil ikke hjem! Blir her i to netter! Bare en liten update! Jaja, det blir rett hjem til solarium. Restaurant i fri natur er jo ikke barebare. Det sier vel sitt!

Han er identisk med En blanding av Nigel Barker og Bruce Willis! Noe som vil si at han er ekstremt heit. Vi kaller ham bare Bruce Barker. Trusa mi sklei til side, og jeg ble helt paralysert. Plutselig hadde jeg foten min i nakken, og det var ikke sjans: Jeg var tydligvis ikke den eneste som hadde hatt truseproblemer. Dere kan bruke Kupongkode. Veldig enkelt og greit. Les alt om det her. Hvor i Thailand er du? Jeg er i Phuket! Hvor er denne kjolen fra? Det samme gjelder Idabestis sin.

Hvor er dette antrekket fra? Antrekket er fra Idas koffert! De har egne massasjeboder der, det koster nesten ingenting. Dyrt og smaker rart, men det er vel smak og behag! Litt rester herifra, litt rester derifra. En eller annen tysk turist forklarte meg at det var en 30 cm lang fisk som het noe rart.

Ta bildet mitt som et eksempel. Hilsen en som har brukt timesvis foran speilet her, til ingen nytte. Med folk jeg ikke kjenner. I kveld har vi kost oss langs strandprominaden!

Med thai- aksent mener jeg for eksempel at de sier L i stedet for R. Apekatten hadde ikke vondt da jeg holdt den heller. Dessuten var ALLE dyr frie i naturen i utgangspunktet. Jeg har rett uansett. Har forresten funnet noen ulemper ved Thailand: Noen som har tips mot det? Litt fuktighet til et brent tryne kan da aldri skade! Jeg syns forresten det var superkleint med massasje. Det kuleste var jo at Ida og min sin massasje var synkrone, det ble jo nesten som en dans!

Vi har i hvert fall bestilt fire retter til sammen, haha. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har servert det blikket de siste dagene. Men de siste dagene er det blitt annerledes. De hadde mat, masse leker og familie, men dyr i fangenskap er jo ikke bra i det hele tatt. Vi har holdt oss unna solen i dag, men er slitne likevel. Fri fri fri fri. For jeg er friii!

Her er mine tanker i natten. Jeg vil flytte, men for Hei, jeg heter Ida. Kanskje jeg bare skal ta med meg presenning og grilldress, og campe utenfor Oslo City. Jeg sa "nei, det er IKKE sant". Der lurte jeg dem godt, gitt! Kommer jeg opp i matte, tar jeg en overdose. Kommer jeg opp i naturfag, drukner jeg meg. Jeg er virkelig helt desperat etter en leilighet, problemet er bare at jeg er kresen som f. Treningsoutfiten er sponset av TV2, hehe.. En dag denne uken var jeg hos exen og hentet ting.

Det var nesten litt koselig. Vinterferien i Kristiansund Tiden flyr skummelt fort! Men store deler av dagen er jeg faktisk idawulff. Jeg er et produkt som skal selges, en merkevare som skal bygges, jeg er jobben min. Jeg er rett og slett lei av all bloggfokuset. Ja, jeg ber om det. Vel, jeg er veldig ekte, kanskje litt for ekte.

Exen som alltid har mislikt bloggingen min reddet meg ut fra bloggkrisa, det er jammen ikke verst! Gutta har t- skjorteskiller etter eksamenstiden, og jentene maler hverdagen med fargerike kjoler, flipflops og solbriller. Jeg er rett og slett supersuperglad! Har dere sett filmen, Fatso? To sofagriser som endelig kom seg ut i naturen i går!

Jeg fikk tursko til jul, men det skulle visst ta tre måneder før de fikk sin debut. Vi tok banen til Sognsvann, og skulle egentlig gå til Vettakollen.

Så vi holdt oss på Sognsvann. Det var nok til at vi følte oss som norske, sporty og vellykkede mennesker. Sorry, men jeg bare hater snø. Og det er synd — for jeg bor i et land hvor det kan finne på å være snø store deler av året. Så nå er det sånn at jeg har bestemt meg for at  fra og med neste vinter skal jeg begynne å like snø.

I hvertfall bruke den til noe. Jeg skal kjøpe meg ski, optimalisere turtøy-garderoben min, og bli en av de som sitter på kollektiv transport og har dype samtaler om smøring og føre. På t-banen i går var det en dame som sa klisterføre 43 ganger på tre stopp, jeg ble helt svimmel. At det går an å bry seg så mye, liksom. Men jeg vet at det bare er fordi jeg ikke forstår. Neste vinter skal jeg forstå. Jeg skal på hytteturer, sitte i snøen og grille pølser, og jeg skal… Ja, jeg vet ikke hva man gjør jeg.

Smøre ski, smøre brødskiver, smøre hjernen min med kjærlighet og tålmodighet til vinteren. For jeg kan visst ikke vinne over den, så jeg får vel heller joine den.

Jeg vet at sola skinner oftere nå, og jeg ser at isfjellene på fortauene begynner å smelte. Men man vet aldri. Plutselig daler det ned igjen. Det året jeg flyttet til Norge,  snødde  det på

nakene norske jenter idawulff

0 thoughts on “Nakene norske jenter idawulff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *