Par søker mann par søker

par søker mann par søker

Du må fylle ut datofelt for når kontakthendelsen skal finne sted. Velg dagens dato som "Fra dato" hvis du ikke annonserer en hendelse som skal skje lenger frem i tid. Du må velge land og du bør velge fylke for hvor hendelsen skal finne sted. Feltene er forhåndsutftylt med land og fylke fra profilen din. Du må velge én eller flere annonsetyper og du bør velge én eller flere formål. Annonsen publiseres maksimum ti minutter etter at du har lagret den. Hvorfor er det viktig å skrive en treffende annonsetittel?

Det er bare annonsetittelen som vises på annonselistene, ikke teksten i annonse. En tittel som kort beskriver det viktigste annonsebudskapet, for eksempel stedsnavn, tid og formål, vil ha større sjanser for å få svar. Ord i annonsetittelen er søkbare fra fritekstsøket i annonsetitler som du finner øverst til høyre i kategorifeltet. Hvorfor kan det bare velges blant et begrenset utvalg av annonsetypene? Hvor er listen med kontaktannonser?

Kontaktannonsene finner du listet under kategorifeltet. Scroll ned på siden hvis du ikke ser dem i skjermvinduet ditt! Hvordan svare på kontaktannonser? Klikk først på annonsetittelen for å lese annonsen. Klikk på "Svar på annonsen" for å svare på den. Skriv en informativ melding til annonsøren og klikk på "Send melding". Hvordan lese svar på kontaktannonser? Svar på kontaktannonser opprettes som en "samtale" i postkassen din.

Du åpner den fra "Mine snarveier" i profilen din. Svarene varsles på samme måte som når du får personlige meldinger fra andre medlemmer. Svar på kontaktannonser er merket "Gjelder kontaktannonse". Annonser slettes ved å gå til profilen din og velge "Mine kontaktannonser" fra "Mine snarveier" Klikk på søppelkasseikonet og bekreft at du vil slette annonsen.

Annonser slettes automatisk når de har ligget én måned regnet fra publiseringsdato. Hva skjer med slettede kontaktannonser? En slettet annonse kan ikke gjenopprettes. Svar og samtaler vedrørende kontaktannonser blir liggende i postkassen din selv etter at annonsen er slettet. Det er ikke tillat å markedsføre tjenester, produkter og nettsteder eller benytte Cupido Club for masseutsendelser, enten de er av kommersiell eller privat art.

Les mer om reglene i Cupido Club her her: Du må være logget inn som medlem i Cupido Club for å kunne lese og besvare dem. Bare VIP-medlemmer kan opprette annonser. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering.

Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido? Afrodite Singel Kvinne søker «partner in crime» for relasjon basert på kommunikasjon, tillit og gjensidig respekt: Sjekk profilen min , send PM hvis den trigger deg Hilsen Jonatan Larvikspar Gangbang på hotell i Tønsberg lør Vi ønsker kjekke, seriøse, renslige gutter ; Gordon Noen som kan tenke seg å leke litt med en seriøs, leken, renslig østfolding?

Tos I Trondheim Juni. Gjerne med sol og bading. Utover det ingen forventninger, men åpen for det meste Noen andre her inne som vil finne på noe? Send oss en melding da vel: Vi søker en god fotograf med bra redskap i Oslo-området. Er du leken, kåt og også flink lover vi mye moro MannArendal Til orientering så er jeg sykt kåt for tiden Varmen gjør meg helt håpløs jo.

Noen som kan bidra? Spenning85 Noen i Hamarområdet som ønsker å bli kjent her inne? Håper på nye bekjentskaper: Bare å ta kontakt: Noen par eller damer som har lyst til å treffes for et glass og gjerne noe mer? Ønsker å møte ett par eller dame i Oslo fra mandag 28 mai til torsdag 31 mai for deilig lek Finnes det ei som har lyst til å treffe oss for å bli litt bedre kjent?

Ett par som vil ha det deilig ikveld sammen med ett annet par.? Åpen for treff hele helgen mai. Søker ei dame som vil treffe meg og mannen for sex på kort varsel, rett på sak, gjerne en ettermiddag eller tidlig kveld. Dame eller par som vil treffes ute i Oslo? Er det noen andre her inne som skal på nudist strand i tønsberg i helgen eller? Noen damer som vil leke? Vi er i Oslo denne helga: Vi har barnefri helgen juni og søker voksentid med andre kinky par.

K har siste eksamen torsdag Vi er i Hammerfest Hei vi skal til Tromsø den 6 juni til 11 juni: Veltrent, velutdannet og seriøs mann søker treff med par eller jente i Oslo neste torsdag eller fredag. Vi reiser til Vera Playa i Spania i uke 23 og Vi har planer om Tr.

Vi la ut en annonse her tidligere, men prøver igjen. Noen par som liker dogging her på Sørlandet? Skagen - Danmark i helg. Søker dame som vil leke med henne på hotell i Bergen. Singel Kvinne søker «partner in crime» for relasjon basert på kommunikasjon, tillit og gjensidig respekt: Gangbang på hotell i Tønsberg lør Vi ønsker kjekke, seriøse, renslige gutter ;. Noen som kan tenke seg å leke litt med en seriøs, leken, renslig østfolding?

Noen i Oslo som vil finne på noen sprell i kveld? Vi er i Oslo til helgen Til orientering så er jeg sykt kåt for tiden Noen i Hamarområdet som ønsker å bli kjent her inne?

par søker mann par søker ChoChi Frøken på vift: Noen i Oslo som vil finne på noen sprell i kveld? Par søker mann Par søker mann. Jeg er en kvinne på 29 år mørkt hår, slank, pen, store pupper, dere vet, bla bla som har så sykt lyst på en trekant med forloveden min. En slettet annonse kan ikke gjenopprettes. Skriv en informativ melding til annonsøren og klikk på "Send melding". Hos oss er det ikke interessant at mennene gjør noe med hverandre da han er hetro og ikke ønsker.

: Par søker mann par søker

GRATIS SEX NOVELLER NORSKE KÅTE DAMER Lesbian bbw kjendiser nakne
DILDO SEXTREFF BERGEN Kristiansand sex oslo bdsm
Par søker mann par søker Escorte i tromsø naken i solarium
Par søker mann par søker Tone damli aaberge toppløs swinger norge
SINGLE THAI DAMER I NORGE EROTIKKNET Lakk klær asia pussy

Trenger en i Bergen nå av  Lekenttt ,   Du under 40 år, vil du komme til Hønefoss? Byen Tønsberg av  rompe21 ,   Storkuka mann der for oss? Trenger en ung søt bigutt. Hun Thai han Norsk. Solkos av  romerike par ,   Se på, når vi har sex utendørs.

Stavanger området av  Big shot ,   Par søker av  amica76 ,   Søker binyskjerrig mann i Oslo i kveld av  Nordvestpar 72 ,   Noen som vil se på? Par søker veltrent og velutrustet mann av  Milfensdrøm ,   Par søker BI mann av  mattx ,   Gdansk av  Sunnmorsmann ,   Svartkulp av  birk10 ,   Lørdag 27 mai av  romerike par ,   Gloryhole av  agnito ,   Jeg og FF har et par ganger prøvd dette.

Vi gir info om hva vi er ute etter som for eks at vi ønsker DP, litt røff behandling, hva som ikke er ok osv. Hos oss er det ikke interessant at mennene gjør noe med hverandre da han er hetro og ikke ønsker. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account?

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Singelliv og dating Når par søker mann for lek? Sign in to follow this    Followers 0. Når par søker mann for lek? AnonymBruker   Report post  ·  1. Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2.

0 thoughts on “Par søker mann par søker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *