Kontaktannonse hvordan bruke dildo

kontaktannonse hvordan bruke dildo

Noen synes det er deilig å onanere kraftig og intenst, mens andre igjen foretrekker mer varsom stimulering. Noen liker å berøre andre steder på kroppen samtidig, mens andre igjen fokuserer og bruker fingrene sine på klitoris, området rundt eller inn i skjeden. Ikke alle reagerer likt, derfor er det vanskelig å gi en helt konkret oppskrift på hva som vil være riktig metode for deg.

Om du fokuserer for hardt på selve orgasmen i seg selv, og den ikke kommer ved det første, kan det dempe litt av gleden ved å onanere. Når du koser deg og lar følelsene strømme fritt uten å tenke på orgasme, skjer det faktisk lettere. For når kroppen er avslappet, og tankene ikke er så opptatt av at noe må skje, så vil følelsene lettere slippe til.

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre. Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om aldersgrenser. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt.

Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Fikk du svar på det du lurte på? Seksualunderviseren forteller at en teknikk sjelden fører til begrensninger i seg selv, men kan inkluderes eller videreutvikles slik at den kan nytes sammen med partner. Hun ser det som en fordel å ha mer enn én teknikk, fordi det gjør det lettere å dele nytelsen med partneren. Dodson skriver på egne nettsider at det i teorien er mulig å endre det onanimønsteret man har, men fraråder at man prøver på det.

Istedet anbefaler hun å inkorporere det mønsteret man har i parsexen , også dersom dette skulle inkludere en vibrator:.

Dersom du ønsker å gå fra en vibrator til din egen eller partners manuelle berøring eller hans oralsex, gi vibratoren din til en venn og start den lange, orgasmeløse reisen.

Før du eventuelt kommer frem, må du involvere alle de fantasiene du kan komme opp med og prøve alle stillinger i boka, mens du håper på å komme. Dette kan ta måneder eller ikke skje i det hele tatt og da vil du oppleve det som et nederlag.

Å gå uten orgasmer, mens han får sine orgasmer, er hva jeg kaller mangel på intimitet. Betty Dodson, gir råd om hvordan bruke vibratoren under partnersexen i sin bok Orgasms for two: The joy of partnersex. Hun skriver at de posisjonene som fungerer best for ulike par vil avhenge av deres kroppstype, alder, og fleksibilitet. Også kjent som misjonærstillingen. Kvinnen kan bruke fingrene eller en liten batteridrevet vibrator for klitorisstimulering, og dersom han står på knærne får hun også plass til et massasjeapparat, en såkalt wand-vibrator.

Dersom han har stor mage er det bedre om han ligger på rygg, og er begge parter store, er «doggy style» bedre.

I denne stillingen fungerer det fint med fingre eller en batteridrevet klitorisvibator, men hun kan bli selvbevisst når det gjelder kroppen sin i denne stillingen. Noen kvinner liker ikke at brystene eller magen «henger», men da er det ingenting i veien for å bruke en sexy blonde-bh eller annet undertøy. Når det er sagt, menn jeg har pratet med kunne ikke brydd seg mindre om deres partneres hengene bryster eller mager når hun rir han og stimulererer klitoris direkte, mens hun får den ene og den andre orgasmen.

Sjøstjernen på norsk, eller right angle position, for å bruke Dodsons eget ord på sin egen favorittstilling. Kvinnen ligger på ryggen, knærne opp, føttene flatt på sengen, og lårene komfortabelt åpne.

Mannen posisjonerer seg innunder bena hennes med ansiktet vendt mot henne , liggende på siden. Stillingen er også ypperlig for massasjeapparater med lengre håndtak. Både han og hun har full frihet til å bevege bekkenbunnen. Kvinnen ligger på siden med det øverste benet løftet opp, hvilende på et par puter. Det nederste benet er strukket ut mellom partnerens ben.

Han kneler og støter, mens han holder rumpeballene til side eller løfter det øverste benet hennes. Hun holder en massasjestav under en av putene med den øverste hånden sin fordi hun ligger på siden, og kan snu hodet mot han om hun vil se på han. Slik kan hun også dytte seg mot vibratoren, og løfte bekkenbunnen for å møte støtene hans. Mange kvinner finner den såkalte «doggy style»-stillingen for dyrisk, men vi er dyr når alt kommer til at og derfor liker jeg den, sier Dodson.

Stillingen tillater den dypeste penetrasjonen, så man må også ta hensyn til det.

kontaktannonse hvordan bruke dildo

Ved å beholde vibratoren, vil man oppdage at det er en stor lettelse å kunne avslutte med «den gamle trofaste», men det man egentlig gjør er å torturere seg selv ved å unnlate å gi kroppen den stimuleringen den faktisk ønsker. Etter all denne innsatsen for å pensjonere vibratoren, husk at innen du er i midten av eller i slutten av trettiårene, er en vibrator et godt hjelpemiddel. Og når du er i førtiårene, er den en selvfølge og nærmere overgangsalderen, en nødvendighet!

I tillegg til at den kan holdes i hånden kan vibratorer festes på møbler eller kroppen med bodytape for å gi flere alternativer, sier Stine Kühle-Hansen, seksualunderviser ved amoroteket. Jeg oppfordrer som regel kvinner til å kjøpe en liten effektiv klitorisvibrator, og ha denne i hånden selv under pulingsen, eller ta den fram når hun føler for noe mer, sier Cecilie Kjensli, sexinspirator og innehaver av Cpunktet.

Er det en større vibrator det er snakk om, er det bare å klemme den inn, for i sengen som ellers i livet gjelder det å være løsningsorientert, ifølge sexinspiratoren.

Best er det likevel om hun tar kontroll over den selv, som for eksempel når hun sitter øverst, sier Kjensli. Kühle-Hansen blir ofte kontaktet av kvinner som ikke klarer å få orgasme på andre måter enn med en kraftig vibrator på kjønnsorganet.

Noen ganger er det partneren som tar kontakt, som føler at han kommer til kort. Noen våger ikke fortelle partneren hva som skal til for at de skal oppnå høyest mulig nytelse og orgasme. Den tredje gruppen er de som ikke er sjenerte eller hemmet, men som synes det tar for lang tid uten vibrator.

I den andre kategorien har kroppen blitt innstilt på kraftig stimulering og gir kun respons på denne kraften. I den tredje kategorien er det utålmodige kvinner som vil ha mye og mange orgasmer, og dette er lettere med en vibrator, sier Kühle-Hansen.

De fleste har likevel sin måte å gjøre det på, men klarer man å variere får man større variasjonsbredde i parsexen, sier Isachsen. Hun foreslår at man varierer hvilke stimuli man trenger. Det vil si at man varierer hvilke sanser og rekvisitter som gir nytelse, men minner samtidig om at man må være tro mot seg selv og egne behov slik at man ikke ramler av lasset og bare betjener partnerens nytelse og helt glemmer sin egen. Seksualunderviseren forteller at en teknikk sjelden fører til begrensninger i seg selv, men kan inkluderes eller videreutvikles slik at den kan nytes sammen med partner.

Hun ser det som en fordel å ha mer enn én teknikk, fordi det gjør det lettere å dele nytelsen med partneren. Dodson skriver på egne nettsider at det i teorien er mulig å endre det onanimønsteret man har, men fraråder at man prøver på det. Istedet anbefaler hun å inkorporere det mønsteret man har i parsexen , også dersom dette skulle inkludere en vibrator:. Dersom du ønsker å gå fra en vibrator til din egen eller partners manuelle berøring eller hans oralsex, gi vibratoren din til en venn og start den lange, orgasmeløse reisen.

Før du eventuelt kommer frem, må du involvere alle de fantasiene du kan komme opp med og prøve alle stillinger i boka, mens du håper på å komme. Dette kan ta måneder eller ikke skje i det hele tatt og da vil du oppleve det som et nederlag.

Å gå uten orgasmer, mens han får sine orgasmer, er hva jeg kaller mangel på intimitet. Betty Dodson, gir råd om hvordan bruke vibratoren under partnersexen i sin bok Orgasms for two: The joy of partnersex. Hun skriver at de posisjonene som fungerer best for ulike par vil avhenge av deres kroppstype, alder, og fleksibilitet. Også kjent som misjonærstillingen. Kvinnen kan bruke fingrene eller en liten batteridrevet vibrator for klitorisstimulering, og dersom han står på knærne får hun også plass til et massasjeapparat, en såkalt wand-vibrator.

Onani er en måte å utforske og skjemme bort sin egen kropp på, men kan også brukes til å utforske seksuelle følelser du har for andre. Det kan hende du vil ha glede av å bruke dildo, men det er sannsynlig at du vil ha like stor eller mer glede av å bruke hendene og kose med deg selv. Her kan du lese mer om bruk av dildo. Det er lurt å bli godt kjent med egen seksualitet hvis man skal ha glede av å ha sex med en annen etterhvert. Det er vanlig at både gutter og jenter onanerer.

Noen gjør det flere ganger om dagen, og det er helt ok. Mens det også er noen som aldri onanerer. Når det gjelder onanering er det slik at de fleste trenger tid på å bli kjent og fortrolig med sine egne kjønnsorganer, sine egne seksuelle reaksjoner, og finne den måten de selv synes er deiligst. Å utvikle sin egen seksualitet er en prosess, og det kan være lurt å gi deg selv den tiden du trenger. Først og fremst er det viktig at du kjenner at du har lyst til å onanere og kanskje kjenner litt kåthet.

Gjør du ikke det, vil det heller ikke bli så mye respons fra kroppen. Noen synes det er deilig å onanere kraftig og intenst, mens andre igjen foretrekker mer varsom stimulering. Noen liker å berøre andre steder på kroppen samtidig, mens andre igjen fokuserer og bruker fingrene sine på klitoris, området rundt eller inn i skjeden.

0 thoughts on “Kontaktannonse hvordan bruke dildo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *