G punkt hos kvinner deilig sex

g punkt hos kvinner deilig sex

Det samme prinsippet gjelder for væske på huden - den føles kald når man blåser på den. Derfor er kontraksten mellom et kaldt blås og en varm tunge en effektfull måte å hisses opp på. Det går fint å skape et vått område med vann spytt , men alkohol er bedre. Alkohol fordamper lettere, og derfor skjer avkjølingen raskere. Så begynte han vekselvs å suge inn og blåse ut.

Det var en helt usedvanlig følelse når det først ble skapt et vakuum rundt brystvorten, og deretter et trykk på den. Akkurat som det å bytte mellom varmt og kaldt kan øke opphisselsen, kan vekselvirkningen mellom å suge inn og blåse ut gi en seksuell kickstart. Det er forskjellige nerver som registrerer at det blir henholdsvis dratt i brystvorten og blåst på den, derfor blir sanseopplevelsen tilsvarende større.

Stikkordet her er forsiktighet, i hvert fall i starten. Når du har sugd godt et par ganger, kan du klemme til med leppene, slik at du forsegler brystvorten helt.

Trekk deretter inn luft gjennom nesa, og blås den ut igjen gjennom munnen. Hvis det får henne til å male som en katt, så kan du gradvis øke sugestyrken. Få et suksessprogram når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Gled deg til å se resultater raskt med kost- og treningsplanen "Gå ned seks kilo på seks uker! Les også Risikoen for utroskap øker hvis det har skjedd før. Slik får du orgasme  1. Trykk på magen "Mens vi har samleie, presser mannen min den ene hånda hardt inn mot underlivet mitt.

Derfor får du orgasme Fenomenet har sannsynligvis noe å gjøre med g-punktet, som befinner seg cirka fem centimeter inne i skjeden på den siden som vender opp mot magen.

Slik gjør partneren din det best G-punktet er litt spøkelsesaktig, og det kan være plassert på forskjellige steder fra kvinne til kvinne. Gå tett på "Når jeg har kledd av meg, stiller mannen min seg noen ganger foran meg.

Derfor får du orgasme Ved å bevege hendene like over kroppen, streifer man borti de små hårene og det gir en deilig, kilende følelse. Slik gjør partneren det best Han hjelper henne av med klærne en deilig ting i seg selv.

Heng utenfor "Mens vi elsket, snudde mannen min meg slik at jeg lå på tvers av senga, med hodet utenfor kanten. Slik gjør partneren det best Kvinnen legges med hode og skuldrer ut over sengekanten. Skift til slowmotion "Elskeren min kan finne på å stoppe opp midt i et støt. Slik gjør partneren det best Partneren stopper midt i et vilkårlig samleiestøt.

Prøv med en pute "Mannen min legger en fast pute under bakdelen min før vi setter i gang med misjonærstillingen. Slik gjør partneren det best En pute skyves inn under henne når dere starter med misjonæren. Legg sjelen i det "Jeg blir helt gal når kjæresten min slikker meg.

Slik gjør partneren det best Hvis han liker å slikke henne, så ikke la henne være i tvil om det. Ligg oppå ham "Jeg elsker å ligge oppå en mann, kropp mot kropp, mens han masserer baken min godt. Slik gjør partneren det best Start med stillingen der hun sitter oppå ham. Vær tunga på vektskåla "Når mannen min slikker meg, og det er rett før jeg kommer, snurrer han tungen opp og ned klitoris i lengderetningen.

Slik gjør partneren det best Det avgjørende her er å sikre seg at den lille hudlappen som dekker klitoris, er ute av veien. Slikk og blås  "Kjæresten min gjør en frekk liten ting. Slik gjør partneren det best Det går fint å skape et vått område med vann spytt , men alkohol er bedre. Skap et vakuum "Jeg var sammen med en mann som sugde leppene sine helt fast rundt brystvorten min.

Slik gjør partneren det best Stikkordet her er forsiktighet, i hvert fall i starten. Det antas at de fleste kvinner har g-punktet, men at ikke alle nødvendigvis har et g-punkt som vil reagere positivt på stimulering. Vi mennesker er ganske ulike, og vi er fra naturens side blitt forskjellig utstyrt. Noen er veldig følsomme og reagerer lett på stimulering, mens andre knapt reagerer på noen form for stimulering på grunn av mindre følsomhet.

G-punktet er plassert ca. For noen vil g-punktet ligge litt lenger inne i skjeden, og for andre litt lenger ute. G-punktet ligger oppe i fremre skjedevegg i vevet mellom skjeden og urinrøret. Selve G-punktet er egentlig et svamplegeme, og har visse likhetstrekk med mannens penis. Ved stimulering vil dette svamplegemet fylles med blod, og svelle opp. Man kan lokalisere g-punktet ved å bruke en — eller eventuelt to fingre inn i skjeden med håndflaten opp.

Bøy fingrene oppover slik at de berører den fremre skjedeveggen. Du vil kanskje føle myk hud mot fingertuppene, og noe som kjennes ut som rander. Dersom kvinnen er seksuelt opphisset vil dette området kunne føles fast og rundt, og som en hevelse mot fingertuppene. Ved fortsatt stimulering av g-punktet hevder mange kvinner at de kjenner en intens lystfølelse bre seg i underlivet, og denne lystfølelsen kan til slutt utløse en dyp vaginal orgasme.

Prøv å se på letingen etter g-punktet som en oppdagelsesferd hvor dere skal nyte alt dere møter på veien. Ikke heng dere for mye opp i å finne selve g-punktet, men prøv dere frem med nye stimuleringsmåter som ikke er sentrert rundt bare et punkt. Det er alltid totalen som teller! Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Er det noen som har erfaring med menn's g-punkt? HAr hørt at g-punkt-orgasme for menn skal være mye bedre enn vanelig.. Har noen prøvd å stikke fingeren opp i rumpa?

Ja, jeg har gjort det på en gutt.. Hvordan i praksis utføres det eventuelt? Har hørt det er prostatakjertlen man skal røre ved..

Går det an å gjøre det på seg selv?

: G punkt hos kvinner deilig sex

G punkt hos kvinner deilig sex Fenomenet har sannsynligvis noe å orion sex shop sex annonser med g-punktet, som befinner seg cirka fem centimeter inne i skjeden på den siden som vender opp mot magen. Stillingen fungerer best hvis kvinnen allerede er varmet godt opp, så det bør ikke være det første på menyen. Stort salg hos Get Inspired. Prostata ligger nesten like innenfor ringmuskelen! Et glidemiddel, latekshansker og kortklipte negler, og du er beredt. Denne formen for sex kan være kjempedeilig, men og helt forferdelig hvis du ikke vet hva du gjør. Slikk og blås  "Kjæresten min gjør en frekk liten ting.
EROTIKKNET MILF WEBCAM 156
G punkt hos kvinner deilig sex Dersom du vil oslo erotic massage fuckbok deg en G-punkt vibrator med et samme, så besøk nettbutikken vår — eller butikken i Oslo. Det er da uansett svært relaterte ting. Har man det fint som man har det, er det vel ingenting mer man burde ønske seg, smiler rådgiveren. Det kalles vel egentlig P-punktet, men er en tapp der bak egentlig. Start med stillingen der hun sitter oppå ham.
DAME SØKER ELSKER FLESHLIGTH 726
Man kan lokalisere g-punktet ved å bruke en — eller eventuelt to fingre inn i skjeden med håndflaten opp. Men det er en sex butikker oslo norsk sex cam de vanligste spørsmålene Cecilie Kjensli får. HAr hørt at g-punkt-orgasme for menn skal være mye bedre enn vanelig. Kort tid etter fikk jeg en voldsom orgasme. Når du er kåt - er det lettere selvfølgelig å oppnå nytelse ved stimulering av g - punktet. De vil være superelskere og gjøre alt de kan for at dama skal ha det bra. BAre fordi DU har hørt om det en del ganger betyr ikke det at det ikke kan være mane andre i tråden som ikke har hørt om det.

Jeg trodde jeg gjorde folk en tjeneste ved å opplyse dem om noe som kan gi dem masse nytelse og som de færreste kjenner til. BAre fordi DU har hørt om det en del ganger betyr ikke det at det ikke kan være mane andre i tråden som ikke har hørt om det. Det er da uansett svært relaterte ting. Begge deler er punkter i vagina som ikke alle har funnet eller vet at eksisterer og som kan gi sinnsykt mye nytelse og de ligger bare noen cm lenger inn.

Det er bare å strekke fingrene litt lenger. Jada, bare latterliggjør meg. Det beste er om kvinner finner alle sine deilige punkter, UTEN hjelp fra en fjollete sexguru som tjener penger på sine "manualer" Vel, jeg tjener ingen penger på bøkene hans og demonstrasjonen på youtube er jo gratis og alt man trenger for å finne punktene.

Bøkene hans er eksplisitt skrevet for menn så jeg tviler på at mange kvinner her kommer til å kjøpe dem. Selvfølgelig er det beste at alle finner punktene sine selv, men det gjør de jo ikke.

Går vi 70 år tilbake i tid var det svært mange kvinner som ikke viste hvor klitoris var en gang. Jeg leste et intervju med en dame som holder kurs i sex. Da hun spurte en gruppe på rundt 30 deltakere hvor mange som hadde funnet g-punktet sitt på et kurs for 20 år siden var det gjerne 2 eller 3. Da hun spurte på sitt siste kurs var det 35 av Det er resultatet av spredning av kunnskap om g-punktet. Tilsvarende vet knapt noen om a.

Vel, hans bøker er det jeg har hatt klart størst suksess med når det gjelder å gi kvinner nytelse ved siden av visse tantra ting. Og jeg har lest det meste. Det er også krystallklart, om du tar deg en tur rundt på engelskspråklige forum hvor slikt diskuteres, at Shades sine råd er det som gir menn mest suksess med å tilfredstille kvinner. De bøkene du finner på Tanum er stort set en vits i forhold. Shade er også blant ekstremt få forfatterne av bøker om sex som kan gi virkelig, virkelig gode råd om hvordan tenne en kvinne mentalt.

Det er primært det bøkene hans handler om selv om han også gir noen tekniske råd som også overgår stort sett alt du finner på Tannum. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Hvordan fant du G-punktet?

Sign in to follow this    Followers 0. Hvordan fant du G-punktet? Guest Kamille28   0 0. Report post  ·  1. Posted January 8, Heisann Til dere som har funnet g-punktet og får orgasme på den måten: Det får han desverre ikke til foreløbig Tips om stillinger og sånt vil jeg derfor gjerne ha!

Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Ellers fungerer det å knipe under penetrering også. Report post  ·  5. Jeg fant det på www. LaFemme   2. Report post  ·  6. Guest Hilda McTilda   0 0. Report post  ·  7. Posted January 9, Report post  ·  8.

Report post  ·  9. Ja jeg er sponset av a-punktene og får noen kroner for hver som finner dem. Report post  ·  Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Er det noen som har erfaring med menn's g-punkt?

HAr hørt at g-punkt-orgasme for menn skal være mye bedre enn vanelig.. Har noen prøvd å stikke fingeren opp i rumpa?

Ja, jeg har gjort det på en gutt.. Hvordan i praksis utføres det eventuelt? Har hørt det er prostatakjertlen man skal røre ved.. Går det an å gjøre det på seg selv? Det er ikke noe spesielt punkt jeg har rørt ved, har bare først tukla litt på utsida og gjort ham opphisset, så har jeg puttet fingeren seint inn så langt jeg kommer Så kjennes det liksom ut som om det er noe hardt der Det er g-punktet regner jeg med, for det er der han kjenner nytelsen Prøver og prøver, men ikke med finger da.

Hørt det skal være himmelsk! Var det verdt det? Å få dritt på fingeren for at han skulle få en bedre orgasme? Tror ikke det er lurt å teste ut alt man ser på college humor filmer. Og jeg tror faktisk at jeg klarer meg gjennom livet uten anal orgasmer.. Tro det eller ei.

0 thoughts on “G punkt hos kvinner deilig sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *